Ervaringen

Hans Timmers

Mijn hobby is hardlopen. Ik loop als recreant halve marathons. Al sinds 5 weken had ik last van een zeer vervelende hamstringblessure. Het ging maar niet over. Soms kon ik 20 minuten lopen en kreeg ik last en dan weer had ik er na 5 minuten al last van en moest ik gaan wandelen. Het was een stiekeme blessure die soms weg lijkt te zijn. Ik ben elke week naar een masseur geweest maar dat hielp niet. Ook intapen hielp niet.

Dan maar eens keer gaan googelen. Ik kwam op de site terecht van Jan Kleinpenning. In 1 behandeling van je hamstringblessure af!! Ik was zeer nieuwsgierig geworden en besloot Jan te bellen. Ik had geen scheuring en geen last van een hernia. Als ik dat wel had gehad dan kon hij mij niet behandelen. Enfin, een afspraak gemaakt op woensdag. Ben naar Almelo gereden, 2 uren in de auto.

Na aankomst eerst een inleidend gesprek gehad en de behandeling kon beginnen. Duurde ongeveer een half uurtje. Daarna had ik al geen last meer. Ik vroeg aan Jan of ik weer rustig aan kon beginnen. Nee hoor, zei Jan, gewoon weer vol er tegen aan.

Op donderdagmorgen 26 maart ben ik 10km gaan lopen en het wonder was geschied: ik kon pijnvrij lopen!!

Op zaterdag 28 maart nog een keer interval gedaan: weer geen pijn.

Maandag 30 maart bij de atletiekclub een wedstrijdje gelopen over 10km: weer geen last.

Nogmaals, je hoeft er niet in te geloven in dit kleine wondertje maar ga gewoon naar Jan toe met je hamstringblessure en laat je verrassen.

Iedereen succes toegewenst.

Hans Timmers